dochód utracony
czy w momencie gdy rozwiążę umowę o pracę w 2016r będzie to zaliczało się do dochodu utraconego? nadmieniam że chodzi o 500+ i za 2014 niestety nie należy mi się na dwoje dzieci bo tym razem mąż miał dochód utracony 2014 a w 2015 podjął zatrudnienie i wliczyli nam do 2014 roku zarobki męża z 2015. Czy to zmieni moja sytuacje finansową. Czy nikt nie pomyślał o tym jak jesteśmy robieni w balona media krzyczały że do obliczenia dochodu potrzebne są zarobki z 2014r więc ja się pytam jak mogłam przewidzieć przyszłość że w 2015 zarobię więcej i odwrotnie jak to możliwe że 2015 i 2016 można połączyć z 2014 -zarobki i to w sumie mówi że rok 2014 był rokiem obfitym przecież minęło już dwa lata czy nasz rząd stworzył maszynę do cofania się w czasie bądź przewidywania przyszłości. Całe te wyliczenia to jakiś STAR WARS. Jestem osobiście oburzona w jaki sposób rząd robi debili z mądrych ludzi udowadniając im że białe jest czarne. Jawne oszustwo zebrali do kupy 2014 2015 i stwierdzili że rok 2015 wpłynął na to że nie dostanę kasy brawo
czy w momencie gdy rozwiążę umowę o pracę w 2016r będzie to zaliczało się do dochodu utraconego? nadmieniam że chodzi o 500+ i za 2014 niestety nie należy mi się na dwoje dzieci bo tym razem mąż miał dochód utracony 2014 a w 2015 podjął zatrudnienie i wliczyli nam do 2014 roku zarobki męża z 2015. Czy to zmieni moja sytuacje finansową.
Czy nikt nie pomyślał o tym jak jesteśmy robieni w balona media krzyczały że do obliczenia dochodu potrzebne są zarobki z 2014r więc ja się pytam jak mogłam przewidzieć przyszłość że w 2015 zarobię więcej i odwrotnie jak to możliwe że 2015 i 2016 można połączyć z 2014 -zarobki i to w sumie mówi że rok 2014 był rokiem obfitym przecież minęło już dwa lata czy nasz rząd stworzył maszynę do cofania się w czasie bądź przewidywania przyszłości. Całe te wyliczenia to jakiś STAR WARS. Jestem osobiście oburzona w jaki sposób rząd robi debili z mądrych ludzi udowadniając im że białe jest czarne. Jawne oszustwo zebrali do kupy 2014 2015 i stwierdzili że rok 2015 wpłynął na to że nie dostanę kasy brawo
Tak, jeżeli w 2016 rozwiąże Pani umowę i otrzyma świadectwo pracy będzie to dochód utracony- nie wliczany do ustalania dochodu