przekroczenie dochodu o 0,47groszy
witam …. mam pytanie odnośnie tego czy gmina ma prawo odmuwić wypłaty 500+ z powodu przekroczenia dochodu o 47groszy ??? obecnie jestem na zasiłku macierzyńskim wypłacanym z zusu ponieważ 31.10.2015 ustało moje zatrudnienie i przejął mnie zus do stycznia miałam wypłacane 100% wypłaty a od lutego już 60 % a gmina wzieła pod uwage tylko i wyłacznie dochód z grudnia 2015 roku czyli 1600,93 zł czyli w przeliczeniu na 2 osoby wyszło 800,47zł czyli moj dochód przekroczył 0,47groszy zasiłek macierzyński kończy się z dniem 23.06.2016 i z tym dniem bede osobą bezrobotna….
a czy ty myslisz ze nie wolałabym iść do pracy jak narazie jestem na macierzyńskim nim znajde prace troche minie …..
ciekawe czy ty jesteś taki pracowity…. akurat od kąd ukończyłam 18 lat nie siedziałam z dupą na kanapie tylko ciężko fizycznie pracowałam….
to idz do pracy a nie czekasz na zasilki
nie, nie dostaniesz, liczy sie co do grosza, wiec musza ci odmUwic
tak pewnie minie z 10 lat a my bedziemy pracowac na takich nierobow
jeżeli chcesz hejtować to napisz do pani premier pani kopacz jeżeli coś ci nie pasuje …..
Co za typ głupi swoje frustracje tu wypisuje
Ciekawe kto będzie na jego emeryturę pracować.
na pewno nie dzieci z patologii ktorej sie pracowac nie chce i ciagna pieniadze od panstwa bo dzieci beda takie same
Skąd wiesz że od razu patologia!!!!
Te 1600 dochodu to masz na rękę?