Fałszywe dane – pozytywnie rozpatrzony wniosek na 2 dzieci

Ogólnie jestem za programem 500+ bo te pieniądze mogą pomóc wielu ludziom. Irytuje mnie sytuacja następująca. Rodzice żyją w nieformalnym związku i mają 2 dzieci, razem mieszkają. Wniosek złożony jako samotna matka na 2 dzieci i rozpatrzony pozytywnie.  Jak to jest sprawdzane?? I kiedy samotna matka jest samotną matką??

Praktykant Dodał pytanie w 30 sierpnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
Dodaj komentarz
  • 2 Odpowiedź(i)

Ogólnie nic mi do tego, ale irytuje mnie sytuacja kiedy Polak polakowi wilkiem.  Dzieciom dzieje sie krzywda? Jakaś patologia i alkoholizm w tej rodzinie występują? Bo jak nie to może warto odłożyć zazdrość i zawiść i zająć się własnym życiem?

Profesor Odpowiedział w 31 sierpnia 2016.
    Dodaj komentarz

Dzieciom nie dzieje się krzywda, wręcz przeciwnie. A pieniądze pójdą na samochód a nie na dzieci.  Nie jestem zazdroszczę ani nie jestem zawistna. Zadałam pytanie  na które chciałam uzyskać odp.  W sumie nie ma znaczenia czy jest patologia czy alkoholizm, bo nie ma znaczenia czy idzie na alkohol czy na auto.  Bardziej mnie interesowała kwestia samotnej matki której czasami się nie należy a oszustwie które jest robione pod nosem urzędników którym nawet się nie chce weryfikować porządnie wniosków wielu ludzi którzy oszukują kosztem osób uczciwych. Dziękuję Pani Katarzynie 1985 za hate.

Praktykant Odpowiedział w 4 września 2016.
    Dodaj komentarz
  • Twoja odpowiedź

Zamieszczając odpowiedź zgadzasz się z warunkami użytkowania