Czy moge jeszcze zlozyc wniosek na 500 plus od sierpnia ,mialam wstrzymane 500plus ale teraz moge na nowo korzystac na 2017/18 mam wniosek juz zlozony ale za sierpien i wrzesień chciala bym otrzymac
Mialam wstrzymane 500plus ,na 2017/18 juz na nowo zlozylam wniosek ale chciala bym jeszcze za sierpien i wrzesien,jak to zrobic,maz pracuje za granica i ale wszystkie skladki w polsce sa oplacane dostalam juz z ropsu odpowiedz ze moge korzystac z programu 500 plus
skoro zasiłek był wstrzymane ,a teraz na okres zasiłkowy 2017/2018 ma Pani pozwolenie ,że można złożyć, to znaczy ,że składając w sierpniu otrzyma Pani świadczenie w PAZDZIERNIKU, za sierpień i wrzesień NIE , bo to jeszcze wypłaty za poprzedni okres ( Pani miała wstrzymane na jak długo ? )
Miałam wstrzymane na własne życzenie od kwietnia
Zawieszone ,chcialam sie upewnic czy moge pobierac czy nie zachodzi koordynacja no zeby wrazie czego nie trzeba bylo oddac ale z ropsu dostalam pismo ze mozna pobierac to troche nie rozumiem czemu nie moge dostac za sierpien i wrzesien pismo z ropsu w sierpniu dostalsm wiec czekałam
to już lepiej zapytać fachowca