-
W roku 2014 moja córka otrzymywała na uczelni stypendium socjalne w miesiącach marzec, kwiecień, maj, czerwiec następnie przerwa trwała 3 miesiące, …
- 2K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
witam. Od kilku lat mieszkamy z mężem w Hiszpanii. Mamy dwóch synów. Nie pobieramy tutaj żadnych zasiłków. Czy należy nam …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mąż ma dziecko z poprzedniego związku, wspólnie również mamy dziecko, wiec mąż formalnie ma dwójkę dzieci. Na to pierwsze …
- 3K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014 moje dochody nie uprawniały do pobierania 500 zł na pierwsze dziecko – przekroczono linit o 19 zł. w …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam jakie dokumenty trzeba dostarczyć do GOPS-u w przypadku umowy o prace w systemie akordowym. chodzi o pierwsze dziecko i …
- 597 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
nasz dochód rodzinny za 2014 nie przekroczył poziomu 800 zł na osobe /miesiąc- ale ze względu na fakt ,że żona …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam chciałam zapytać po co do wniosku trzeba dołączyć wszystkie umowy o pracę i świadectwa pracy od 2014 roku do chwili …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Czy powinnam podawać staż ze środków unii europejskiej, który odbył się od kwietnia do września 2014r. W urzędzie powiedzieli ,że …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy