• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam moje pytanie dotyczy diet a mianowicie czy sa one wliczane do dochodu? mąż jest kierowcą otrzymuje wynagrodzenie podstawowe + …

Praktykant Dodał pytanie w 8 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 5K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam,czy dodatek mieszkaniowy wchodzi w dochód ,jeżeli tak to czy można dokonać  korekty i zwrócic dodatek.Pozdrawiam

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • witam dochód 12966,04 podatek 540 składki na społeczne 1531,69 zdrowotne 1350,04 jak obliczyć dochód dodam, że przepracowałam w 2014 od …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Mąż pracuje w Holandii pobiera zasiłek na dzieci w Holandii, ja w Polsce nie biorę nic, czy nam się …

Praktykant Dodał pytanie w 8 kwietnia 2016 w kategorii AKTUALNOŚCI.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Mąż pracuje w Holandii pobiera zasiłek na dzieci w Holandii, ja w Polsce nie biorę nic, czy nam się …

Praktykant Dodał pytanie w 8 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam! Dziś złożyłam wniosek o 500 zł na pierwsze dziecko. Jako formę wypłaty wybrałam kartę przedpłaconą. Mam pytanie w jaki …

Praktykant Dodał pytanie w 8 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • W 2014 roku przebywałam kolejno na zwolnieniu lekarskim (ciąża) potem kolejno na macierzyńskim , rodzicielskim . Pod koniec roku 2014 …

Praktykant Dodał pytanie w 7 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Jestem matką 3 dzieci. Dwoje jest juz pełnoletni. Dorosły syn jest na swoim utrzymaniu a dorosła córka na moim uczy …

• 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. W 2014 roku nie przekraczalismy 800zl, w roku 2015 również nie (dodatkowo straciłem prace ale dostałem zasiłek dla bezrobotnych …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Od 11.2013 do 11.2014 byłam zatrudniona o pracę z wynagrodzeniem 2000zł brutto. Mam córkę 8 letnią na którą dostaję …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy