-
Wypełniłem wczoraj wniosek za pośrednictwem bankowości elektronicznej. Dopiero po wydrukowaniu wniosku zauważyłem że zrobiłem literówkę w imieniu “drugiego” dziecka, zamiast …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem ojcem dwójki synów. Pierwszy syn mieszka z byłą partnerką, na którego łożę alimenty w wysokości 700 zł. Drugiego …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam serdecznie, mieszkam z dziecmi ( dwoje w wieku 6 i 3 lata) na terenie wloch (ojciec wloch) dzieci posiadaja …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Ubiegam się o dostęp do programu 500+, jednakże w punkcie otrzymałam informację, iż może być z tym problem. Jestem …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Czy jeśli mam dziecko z poprzedniego małżeństwa i mój obecny maź ma dziecko z poprzedniego małżeństwa, mieszkamy razem i wspólnie …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie. Przejdę do konkretów. W 2014r. od stycznia do marca pracowałam na umowę o pracę, natomiast kwiecień do połowy …
- 2K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Wszystko fajnie, ale w rzeczywistości nie da się przez rządowe portale wysłać tego wniosku bez wizyty w urzędzie. Polega to …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie w związku z dochodami uzyskanymi i utraconymi. Maz w 2014 stracił prace w tej chwili jest bezrobotny ale …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, W lutym 2014 roku urodziło nam się pierwsze i jedyne dziecko, mój mąż wtedy pracował w Polsce, ja natomiast …
- 724 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, W lutym 2014 roku urodziło nam się pierwsze i jedyne dziecko, mój mąż wtedy pracował w Polsce, ja natomiast byłam …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy