-
mam dwoje dzieci w 2014 roku dochody na osobe przekraczały 800 zł obecnie jestem w ciązy na chorobowym i wobec …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry! W 2014 r. mąż pracował, ale utracił dochody w kwietniu 2015 r., po czym w październiku otrzymał zasiłek …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czy osoba samotnie wychowująca jedno dziecko, która nie pobiera żadnych zasiłków i alimentów, pracująca stale od wielu lat na …
- 944 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Chciałabym się dowiedzieć jakie dokumenty muszę dołączyć d wniosku gdy staramy się również o pieniążki na pierwsze dziecko. Ja …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Po krótce: On: – od 20.01.2014 do dziś- umowa o pracę w jednej firmie 1460,- netto , wcześniej niezarejestrowany …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Dla mnie przepisy są nie jasne. Nasza rodzina od 6 miesięcy przebywa i zamieszkuje w NOrwegii. Pobieramy tylko zasiłek …
- 790 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mąż płaci dobrowolne alimenty na dziecko z pierwszego związku. Jest to stała kwota 300zł miesięcznie przelewana regularnie co miesiąc …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jestem ojcem 2 dzieci. Pierwsze 14letnie po rozwodzie mieszka z matką.. Drugie 7-letnie mam z inną kobietą i mieszka …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy