-
Witam. Czy w przypadku kiedy urodziłam moje dzieci za granicą w UE i nie pobieram tam świadczeń ani nie pracuję, …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mam córkę 6 lat ze związku małżeńskiego – nie mamy orzeczonego rozwodu ale nie żyjemy razem. Córka mieszka ze mną, …
- 8K wizyty
- 13 odpow.
- 0 głosy
-
pytam po raz kolejny bo nie dostalam odpowiedzi – czy jak moj starszy syn do czerwca tego roku znajduje sie …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Czy w przypadku jeżeli pobieramy kindergeld , 500zł na dziecko mogę pobierać w Polsce? mam 3 dzieci, mąż pracuje w …
- 5K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Tak jak w tytule. Czy zasilek rodzinny z dodatkami wlicza sie do dochodu?
- 7K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
W myśl ustawy dochód to: “Przychody pomniejszone o koszty uzyskania przychodu, zapłacony podatek dochodowy od osób fizycznych,składki na ubezpieczenia społeczne …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam, mam jedno dziecko. mam skomplikowaną sytuację . w roku 2014 ja pracowałam , mąż nie – jednak 500 + …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam ! W 2014 roku nie miałam dochodu jedynie i alimenty ale przyznane w czerwcu 2014 roku . w kwocie …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. w 2014 r nasze dochody na członka rodziny nie przekroczyły 800 zł. w 2015 też nie. W 2016 r. …
- 5K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mamy 4 dzieci w wieku 24, 22, 20 lat – synowie oraz 7 letnią córkę. Nasze dochody łączne to około …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy