-
Witam, mój partner ma jedno dziecko z poprzedniego małżeństwa (dziecko pierwsze mieszka z matką) i drugie ze mną. Czy on …
- 807 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jeżeli pierwsze dziecko ukończyło 18 rok życia to czy to drugie będzie liczone jako pierwsze?
- 892 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014 roku urodziłam 2 córkę. Będąc na macierzyńskim od 01.12.2014 roku podjęłam zatrudnienie u innego pracodawcy na 0,5 etatu, …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem matką samotnie wychowującą jedno dziecko. Otrzymuje z MOPSu świadczenie rodzinne i mam także fundusz alimentacyjny czy w takiej sytuacji …
- 669 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Obecnie stałam się osobą bezrobotną, czy zasiłek dla osoby bezrobotnej wchodzi do dochodów rodziny? Gdzie dokładnie mogę przeczytać o wszystkich …
- 13K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mamy jedno dziecko, ja jestem na urlopie macierzyńskim od października i otrzymuje z ZUS świadczenie 60% mojego wynagrodzenia czy …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mamy jedno dziecko, ja jestem na urlopie macierzyńskim od października i otrzymuje z ZUS świadczenie 60% mojego wynagrodzenia czy …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, W tym roku zmieniły się nam dochody i aktualnie jest to poniżej 800 zł na osobę, wcześniej (2014-2015 r) …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Dochody w wysokości 800zł netto czy brutto?
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy