-
Witam, Jestem po raz drugi żonaty i z obecną żoną wychowujemy trójkę dzieci: moje, twoje i nasze czyli nasze wspólne …
- 6K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Obecnie jestem osoba noepracujaca pd listopada 2014 na zw pozbiej na zasiłku rehabilitacyjnym przzez co w moim zwiazku Zaszło troche …
- 940 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Pobieram stypendium socjalne na Uniwersytecie Medycznym , oraz z tytułu niepełnosprawności. Czy oba stypendia wliczają się do dochodu? Czy świadczenie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
W naszej rodzinie pracuje tylko mąż, dostaje różnie pieniądze raz jest 2000 tysiące, nieraz 2400 tysięcy a nieraz 2500, A …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jesteśmy rodziną 2+2, obecnie przebywam na urlopie macierzyńskim. Od września będę na urlopie wychowawczym. Czy wówczas złożyć ponownie wniosek, by …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Pytanie może już i było ale mnie gnebi pracuje na umowę o pracę w 2014r dochody były na poziomie takim …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014 nie pobieralam alimentow mimo ze sa przyznane nie pobieram ich do dnia dzis.czy w takim wypadku 500 zl …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mam problem odnośnie dochodu utraconego i uzyskanego. Mianowicie w 2014 r pracowałam na umowę zlecenie a od września była …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem w nieformalnym zwiazku z obcokrajawką z poza UE. wychowujemy razem trójkę jej dzieci i jedno wspólne. Ponadto mam dziecko …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy