-
Witam. Taka sytuacja: Jedno dziecko. Dobre dochody w 2014 i 2015. W 2016 żona dalej dobrze zarabia ale ja na …
- 8K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem mężatką, nie mieszkamy od kilku lat razem, mamy 14 letnią córkę, obecnie nie otrzymuję na nią alimentów, mąż zawsze …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jakie dokumenty muszę złożyć jeśli mam swoją działalność a chcę się starać o 500 zł na pierwsze dziecko.
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jka w temacie,mój partner ma dziecko z poprzedniego związku,płaci alimenty,i widusje się z synem. Mamy też wspólne dziecko. Czy w …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam czy do dochodu wliczany jest zwrot ulgi na dziecko
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie, Zwracam się z zapytaniem jak wygląda sytuacja z dostaniem 500 zł jeżeli przebywam na urlopie macierzyńskim.(1 dziecko-urodzone …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, czy w przypadku urodzenia kolejnego dziecka (czwartego) można złożyć nowy wniosek i uzyskać od miesiąca złożenia drugiego wniosku …
- 19K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Jestem ojcem dwójki dzieci. Na pierwsze z poprzedniego małżeństwa płacę regularnie alimenty, jest ono u mnie zameldowane i zgodnie …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Z poprzedniego związku posiadam dwójkę dzieci. Z tego co wiem to była partnerka będzie pobierała na dziewczynki świadczenie. Jestem …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, proszę o informację czy jeżeli urodzę dziecko w czerwcu i po pół roku urlopu macierzyńskie zacznę otrzymywać tylko …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy