• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, co w sytuacji jeśli w 2015 roku zmieniła się pracą? Jakie dokumenty potrzebne do zlozenia wniosku na pierwsze dziecko?

Konsultant Dodał pytanie w 24 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 4K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Mam taki przypadek w roku 2014 z naszego rozliczenia Pit nie miescilismy się z żoną w progu 800 zł …

Praktykant Dodał pytanie w 24 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy do dochodu są wliczane pieniądze z tytułu przyjęcia dziecka do rodziny zastępczej,czy zasiłek pielęgnacyjny z tytułu niepełnosprawności też sie …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam pytanie. Mamy z mężem rozdzielność majątkową i zastanawiam się czy mamy brać pod uwagę nasze wspólne dochody czy tylko …

Praktykant Dodał pytanie w 24 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mam dylemat pracuje na etacie żona ma firmę na ryczałcie z dofinansowania z bezrobocia obecnie interes nie przynosi zysków, …

• 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Moje pytanie dotyczy prawa do 500 zł na pierwsze dziecko. W roku kalendarzowym 2015 dochód netto na członka rodziny wyniósł 810 …

• 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Sama wychowuje 2 dzieci, syn jest dorosły córka 16 lat. 10 marca 2016 roku podjęłam pracę, dochód na osobę w …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam dwójkę małoletnich dzieci. Mój mąż od grudnia 2015 r. zaczął nową pracę,  w innym zakładzie pracy, niestety gorzej płatną. Poprzedni …

• 3K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Bardzo proszę o pomoc w wyliczeniu dochodu po miesiącu przepracowania na zasiłek na pierwsze dziecko bo każdy mówi co innego …

• 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Bardzo proszę o pomoc w wyliczeniu dochodu po miesiącu przepracowania na zasiłek na pierwsze dziecko bo każdy mówi co innego …

• 665 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy