-
Witam, Jeśli mój mąż ma córkę z poprzedniego nieformalnego związku i mamy jedno wspólne dziecko to czy dostaniemy 500 zł …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie bardzo proszę o odpowiedź……Mój maż pracuje w dwóch firmach,w jednej ma umowę na stałe dochód nie przekracza 2000 …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie odnośnie kwoty jaka jest brana pod uwagę przy wypłacie świadczenia również na pierwsze dziecko.Czy do kryterium dochodowego bierzemy …
- 4K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
W styczniu2015 przeszłem pod agencje pracy tymczasowej choć pracuje w tym samym zakładzie pracy.Mój zarobek brutto 2546 czyli na rękę …
- 795 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam pytanie jezeli jestem w zwiazku z partnerem nieformalnym i mamy jedno dziecko jestem zameldowana u niego na adresie …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam od jakiegos czasu mieszkam z dziewczyna u jej mamy moja dziewczyna ma dwojke dzieci z innym partnerem otrzymuje tylko …
- 826 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Od kilku lat pracuję na umowę o dzieło u tego samego pracodawcy. Podpisuję ją zawsze do 15 stycznia do końca …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Pracując na umowę o dzieło nie odprowadzam składek ZUS. Natomiast w formularzu muszę wskazać czy opłacam składki ZUS, Krus czy …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam jestem ciekawa za jaki rok rozliczeniowy bedzie obliczane 500+ za rok 2014 czy rok 2015 bo u mnie w …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy