-
jak zloze wniosek na 500 plus w kwietniu to bedzie zwrot od stycznia
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam dwoje dzieci (jedno adoptowane, drugie w rodzinie zastępczej) z poprzedniego małżeństwa. Z drugim mężem nie mam wspólnych dzieci. Czy …
- 624 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam dwoje dzieci: jedno adoptowane, drugie w rodzinie zastępczej. Czy dziecko w rodzinie zastępczej jest liczone jako członek rodziny do …
- 712 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jaki dochód będzie brany pod uwagę przy rodzinie z jednym dzieckiem?Alimenty mam zasadzone od wrzesnia 2014 i tylko je mam …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Posiadam dwójkę dzieci, jedno z pierwszego małżeństwa (10 lat) i drugie (5 lat) z obecnego małżeństwa. Mój mąż ma …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mąż pracuje na etacie od 11.2014r., ja straciłam pracę 31.12.2015r.. Od 11.01.2016r. pobieram zasiłek dla bezrobotnych. Które składniki będą brane …
- 15K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem samotna matką i nie mam zasądzonych alimentów. W sierpniu 2014 roku urodziłam dziecko. Byłam wtedy zatrudniona na umowę zlecenie, …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mąż pracuje w Holandii i tam staramy się o świadczenie rodzinne, czy w Polsce możemy złożyć wniosek, czy obie …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Córka ma 11 lat.z jej ojcem nie miałam ślubu (alimenty mam zasadzone) W 2013r wyszłam za mąż za innego, nie …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem matka 2 dzieci. z tym ze jedno ma juz prawie 30 lat a drugie 15. czy w takim …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy