-
Witam. Mam pytanie odnosnie programu 500+. Ojciec mojej corki ma zone i dwojke maloletnich dzieci. Dostanie na drugie swoje dziecko …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Która pozycja z PIT jest brana pod uwagę jako kwota podatku? ta po odliczeniu zdrowotnej i ulgi na dziecko , …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam serdecznie mamy gospodarstwo rolne, we wrzesniu 2015r urodzilo sie nam drugie dziecko. jezeli chce obliczyc dochod z 2014 …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
czy mając ciałgosc pracy w roku 2014 przy czym w jednej firmie pierwsza umowa była normalna potem juz na zasadzie …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem mamą i zarazem opiekunem prawnym córki niepelnosprawnej z orzeczeniem w stopniu znacznym od urodzenia. Wychowuje córkę sama , tata …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
syn studiuje na studiach dziennych a córka ma lat 12
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam dwoje dzieci syn lat 20 studiuje na uczelni w systemie dziennym, córka lat 12 syn aktualnie podjął pracę dorywczą …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, W 2014r przez 6 miesięcy pracowałem w pl a 6 miesięcy w w Holandii uzyskany dochód przekroczył napewno próg …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Cały ten program Forum to jedna wielka kpina!!!!!!!!Jeśli coś robicie to róbcie to dobrze!!!!!!
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Nie za bardzo wiem wszystko – program 500+. Czy mamy szans czy nie dostajemy szans, jak sie rozlicza dochod …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy