-
Witam. Jestem ubezpieczona w KRUSie (tesciowa ma pole i ona mnie ubezpiecza,bo ja nie mam pola) , płac składki i …
- 5K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
jeśli pobieram świadczenie z funduszu alimentacyjnego 500zł miesięcznie i przez to mój dochód przekracza 800zł/os/mies. to jeśli skończy się okres …
- 19K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Czy dodatek do zasiłku rodzinnego z tytułu opieki nad dzieckiem w okresie korzystania z urlopu wychowawczego oraz zasiłek rodzinny wliczają …
- 3K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, w 2014 roku dochody żony i moje przekraczają 800 zł. Natomiast od 2015 r. małżonka pracowała na 1/2 etatu …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
W październiku 2013 r. urodziłam syna. O ciąży dowiedziałam się jak straciłam pracę. Przez cały okres ciąży, oraz do końca …
- 1K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Dobry wieczór. Moja dziewczyna uzupełnia wniosek o świadczenie. Mamy jednego synka. Mieszkamy wszyscy razem, ale nie jesteśmy małżeństwem tylko jak …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, w 2014 r. uzyskiwałam dochód z umowy o pracę, a następnie z chorobowego – ciąża. Dochód w 2014 r. …
- 25K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Pod moją opieką od kilku lat znajduje się 1 dziecko w ramach rodziny zastępczej. Pół roku temu urodziałam drugie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie Mam kilka pytań odnośnie programu. Mam dwoje małych dzieci, jestem po rozwodzie, na dzieci otrzymuję alimenty ( po …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy