RE: Zawieszenie działalności gospodarczej a 500+
Rozumie , zawieszajac działalność nie miałam pojęcia że można zawiesić że względu na opiekę . Dziękuję za informację .
Rozumie , zawieszajac działalność nie miałam pojęcia że można zawiesić że względu na opiekę . Dziękuję za informację .
ktos tu na forum napisal mi ze ROPS nie ma okreslonego czasu tak jak MOPS. Dla mnie TO ŻENADA…mam dzwonic …
Bedzie doliczony zasilek meza za listopad.
Jesli nie zaznaczyla Pani ze zawieszenie dzialalnosci bylo spowodowane opieka nad dzieckiem to niestety ale odmowa byla sluszna.
To że we wniosku automatycznie uzupełniane są informacje Pana żony jest normalne bo to jej konto i nikt inny przez …
Witam , . Tak mam świadectwo pracy za okres próbny, a mój mąż jest na zasiłku dla bezrobotnych . W …
Na drugie dziecko, swiadczenie przysluguje niezaleznie od dochodow. Przy drugim dziecku nie ma zadnych limitow.
To, że żona jest bezrobotna nie ma znaczenia. Wniosek składa ona, podaje wszystkich członków rodziny i ich dochody.
Oczywiście że nie scan wyciągu bankowego tylko scan zaświadczenia o dochodach ale pytanie było inne…czy ”Czy jeśli internetowe konto bankowe …
Podobno mają 3 miesiące.