RE: Dochody utracone
Tak, mogą Państwo złożyć wniosek. Trzeba dołączyć świadectwa pracy i zaświadczenie o pobieranej rencie.
Tak, mogą Państwo złożyć wniosek. Trzeba dołączyć świadectwa pracy i zaświadczenie o pobieranej rencie.
Oczywiście ze jest taki obowiązek. Chyba ze chce Pani aby mops za pare miesięcy doszedł prawdy sam i kazał zwrócić …
Czy obowiązkiem jest zgłaszanie podjęcie pracy? Ja od lutego też zaczynam pracę i na pewno mi przekroczy
Koniecznie trzeba zgłosić. Dochody zostaną ponownie przeliczone i jesli kryterium bedzie przekroczone, swiadczenie zostanie wstrzymane. Nie ma znaczenia ze decyzja …
Witam mam ta sama sytuacje ciagle czekam na odpowiedz, nie wiem czy to jest zgodne z prawem tyle czekac…
To zależy. Czy po okresie próbnym 3-cznym otrzymała Pani świadectwo pracy? Jeżeli tak, to może Pani ponownie złożyć wniosek, ponieważ …
Witam w Nowym Roku. Czy mogę prosić o odpowiedź na moje pytanie z postu powyżej? Z góry bardzo dziękuję. Wszystkiego …
Tak, na drugie dziecko (to, które przyjdzie na świat) swiadczenie przysługuje. Wniosek musi złożyć partnerka.
Niestety Pani z mopsu maja racje. I to nie jest kwestia ich złej woli, tylko postępowanie zgodnie z przepisami ustawy …
nie chodzi o miesiąc w którym rozpatrywany jest wniosek 500+ tylko o miesiąc (lub dłużej) w którym oczekuje się na …