RE: Czy zabiorą mi 500 +
Raczej nie, dlatego że dwie najniższe pensje razem wynoszą około 2600 zł, natomiast próg dochodowy to jest 2400 zł (800 …
Raczej nie, dlatego że dwie najniższe pensje razem wynoszą około 2600 zł, natomiast próg dochodowy to jest 2400 zł (800 …
Wasze dziecko będzie dzieckiem pierwszym, ponieważ tamto dziecko mieszka z matką.
Nie ma znaczenia kiedy wzięliście ślub. Brane będą Wasze dochody za 2014 rok , z uwzględnieniem utraty/uzyskania dochodu, czyli u …
Miałam podobną sytuację i rzeczywiście zostało przyznane;) Warto próbować ___ Chudnij-szybko.pl/
Ale skoro Państwo nie macie rozwodu, to dochód męża za 2014 rok również będzie brany pod uwagę. Oczywiście bez tych …
No właśnie też jestem ciekawa kto Pani takich głupot naopowiadał 😀
REZYGNACJA Niniejszym oświadczam, że chciałem zrezygnować z świadczenia programu 500 plus na pierwsze dziecko (imie nazwisko, data urodzenia dziecka) z …
Dochód jest za drugi miesiąc, to co Pan wpisze będzie brane pod uwagę, Pan ponosi odpowiedzialność za to co Pan …
Dziękuję za rozwianie wątpliwości. Też dłuższy czas się zastanawiałam dlaczego mi tak powiedziano, czytałam ustawę i z niej nic takiego …