RE: Utrata Funduszu Alimentacyjnego
Pani z mops ma racje. Alimenty sa dochodem nieopodatkowanym i ich utrata nie jest utrata dochodu według ustawy. Bedzie miało …
Pani z mops ma racje. Alimenty sa dochodem nieopodatkowanym i ich utrata nie jest utrata dochodu według ustawy. Bedzie miało …
Tak, nalezy to koniecznie zgłosić. Z pewnością maja państwo na dezycji taka informacje. Następnie dostarczyć zaświadczenie o zarobkach za miesiąc …
tak własnie chciałabym zrobic:),tylko obawiam sie ze MOPS bedzie sie upierał ze to jest kontynuacja zatrudnienia mimo swiadectwa pracy a …
Jeśli tak, to oczywiście można teraz złożyć wniosek ponownie. Trzeba dostarczyć świadectwo pracy i zaświadczenie o zarobkach za drugi przepracowany …
Niby tak ale chodzi mi konkretnie o mozliwosc zlozenia ponownie wniosku,-czy GOPS musi go przyjąć czy moze odrzucić?sytuacja jest taka …
Ma Pani jednocześnie dochód utracony i uzyskany. Jeśli dochody są te same, to sytuacja właściwie się nie zmieniła.
witam ponownie niestety dostałam wczoraj z gminy decyzje o cofnięciu świadczenia i mam watpliowsci co do jego wyliczenia w świetle …
Rokiem bazowym jest 2014 ale z uwzględnieniem utraty /uzyskania dochodu w całym okresie rozrachunkowym czyli do września 2017. Podjęcie pracy …
Jeśli jedno ze źródeł dochodu wygasa można ponownie złożyć wniosek. Mozna to zrobić w każdej chwili. W tej sytuacji należy …
Coś jest nie tak. Wychodzi na to ze aktualnie dochodem waszej rodziny są tylko zarobki żony. Czyli 1400zl. Spokojnie się …