RE: Czy należy mi się 500 zł??
Nie dostanie Pan, chyba że dochody z drugiego związku nie będą przekraczały 800zł na osobę. Na Pana pierwsze dziecko mogłaby …
Nie dostanie Pan, chyba że dochody z drugiego związku nie będą przekraczały 800zł na osobę. Na Pana pierwsze dziecko mogłaby …
Dochody się sumują, bo już jesteście rodziną. W świadczeniu bierze się pod uwagę dochody WSZYSTKICH członków rodziny.
Pole wlicza się do dochodów. Aby obliczyć ten dochód potrzebne są ha przeliczeniowe. Przeciętny dochód z pracy w indywidualnych gospodarstwach …
Ale wtedy jakieś zaświadczenia muszę dać czy nie? Czy to już oni sami sobie ściągną z Urzędu skarbowego np?
Pani dochód zostanie utracony, ponieważ już Pani nie pracuje. Pod uwagę będzie brany dochód męża.
Przychód – koszty uzyskania przychodu – podatek należny – składki na ubezpieczenie społ.- składki na ubezpieczenie zdrowotne = dochód netto
Nie może mi przekroczyć 3200 to jak szef opłacanie mnie z 2600 to mogę przerobić na zlecenie ok 550 zł …
To jeśli ja np zarabiam 3000 a szef inno odprowadza mnie z 2600 a resztę za poprzednie płaci dopiero w …
ja wysłalam do ministerstwa gdzie zajmują sie programem 500plus pytanie w sprawie 500plus a wys.alimentów minął miesiąć nikt nie raczył …
Nie patrzy się na cały rok tylko na poszczególne miesiące. Ja tez biorąc rodzinne myślałam, że mi rozloza na cały …