RE: “Szczęśliwy” rok 2014
Nie, żebym tak walczył o jałmużnę, bo cieszy mnie fakt, że miałem taki okres w działalności i zdecydowanie wolałbym regularne …
Nie, żebym tak walczył o jałmużnę, bo cieszy mnie fakt, że miałem taki okres w działalności i zdecydowanie wolałbym regularne …
art.1 pkt3. Prawo do świadczenia wychowawczego przysługuje osobom, o których mowa w ust. 2, jeżeli zamieszkują na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej…. …
Dziękuję za odpowiedź. Mąż pracuje w tym samym zakładzie pracy, podwyżka nie zmienia naszej sytuacji, spełniamy kryterium dochodowe na pierwsze …
Popytałam w MOPR i sama sobie odpowiem. [może komuś się przyda odpowiedź]. Stypendium za staż wlicza się do dochodu. Zaświadczenie …
Na pewno odliczenie ulgi podatkowej na dziecko zmniejsza podatek należny. Do obliczania dochodu na osobę brany jest pod uwagę podatek …
Witam w klubie. Niestety takich osób jest masa. Nam też dochód na rodzinę się zmniejszył o 1/3 w stosunku do …
Wszystkie osiemnastolatki powinny rzucić szkołę i wziąć się za robotę, by wspierać podatkami te malutkie dzieci. Szkoda słów, jeśli ktoś …
Jesli miesięczny dochód na członka rodziny nie przekroczy 800zł to otrzyma Pan świadczenie na dwójkę dzieci a jeśli przekroczy to …
dziekuje za rade i wiadomosc faktycznie nie zgodnie z prawda ze corka nie mieszka z ojcem tylko ze mna, jutro …
A w Mopsie przy składaniu wniosku o zasiłek rodzinny i wychowawczy powiedzieli nam , że to nie jest utrata dochodu …