RE: dochód na członka rodziny
netto
Świadczenie należy się Pani bo to z Panią zamieszkuje dziecko. Skoro ojciec dziecka złożył wniosek i podał dane niezgodne z …
Jeśli dochód przekroczy 800 to nie przysługuje na 1sze dziecko
Czyli rozumiem, że osoba trzecia albo ktoś z rodziny może złożyć tylko wniosek na kolejne dzieci,gdzie nie trzeba żadnych oswiadczeń …
rozumiem, dziecko jest przy mnie ale w sadzie o rodzinnym nie bylo bo nie bylism malzenstwiem z poprzedniego zwiazku, tylko …
Mam podobną sytuację pani w mopsie powiedziała ze jest to dochód utracony i ponoć będzie brany pod uwagę pit 2015
Moje starsze dziecko jest pełnienie więc chyba jednak nie przysluguja mi te świadczenia bez względu na to gdzie mieszkam i …
Dziekuje za odpowiedz,oczywiscie moj dochod nie przekracza tych 800zl na osobe.Jesli chodzi o bylego meza to o ile wiem w …
najlepiej niech Pan napisze pismo przewodnie do organu wraz z prawidłowo wypełnionym wnioskiem i wyśle to wszystko pocztą. w piśmie …
jeżeli wykazuje Pan dochody z 2014 r. to organ sam sobie ściągnie dane o dochodach. Obowiązują terminy ustawowe rozpatrywania wniosków.