RE: urlop wychowawczy
Dziękuję bardzo za odpowiedź A jeszcze chciałam zapytać jeżeli przekraczam dochód 800 zł to czy muszę składać dokumenty o dochodach …
Dziękuję bardzo za odpowiedź A jeszcze chciałam zapytać jeżeli przekraczam dochód 800 zł to czy muszę składać dokumenty o dochodach …
Proszę włożyć wniosek, załączyć wszystkie dokumenty , najwyżej dadzą odmowę.
niestety tak jest, w moim przypadku też dokumentowaliśmy utracony dochód okazało się , że na 1sze dziecko nie dostane bo …
nie za bardzo wiem do kogo ma Pan pretensje o to, że może Pan otrzymać pieniądze. Gdyby nie było tej …
Zgodnie z przepisem art. 22 ustawy w przypadku zbiegu prawa rodziców, opiekunów prawnych dziecka lub opiekunów faktycznych dziecka do świadczenia …
Tak, jeśli podjął pracę w pazdzierniku, to zaświadczenie za listopad
Zgodnie z przepisem art. 1 ust. 3 ustawy prawo do świadczenia wychowawczego przysługuje osobom, jeżeli zamieszkują na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej …
co do druków: tabela z dochodami członków rodziny – nie mam pojęcia co to za druk, prosze go nie uzupełniać, …
świadczenie przysługuje jedynie na dzieci, które Pan wychowuje osobiście (art. 4 ust. 1 ustawy). Pana pierwszy syn jest wychowywany przez …