RE: Dochod 2014 a 2016
Może Pan się starać udowodnić utracony dochód, załączyć nową umowę, zaświadczenie z urzedu pracy, pity za 2014 i 2015
Może Pan się starać udowodnić utracony dochód, załączyć nową umowę, zaświadczenie z urzedu pracy, pity za 2014 i 2015
Wątpię nie ma tego stażu wymienionego we wniosku w pouczeniu. Dzwonilem do resortu i powiedzieli że jak nie ma tego …
Bardzo dlugo szukalam i znalazlam ze do 2013 usrawa w tej sprawie byla nie jasna a pozniej zostala sprecyzowana i …
Otrzymujemy też świadczenie rodzinne, czy ono się wlicza?
witam Jestem również w takiej sytuacji, sad przyznał opiekę ojcu, jednak dziecko po kilku latach zdecydowało się przeprowadzić do mnie. …
Sęk w tym, że na hasło “pierwsze dziecko” dostałem całą masę załączników i druków- m.in.: oświadczenie pod odpowiedzialnością karną tabela …
Rozumiem, ale czy w takim przypadku mogę się w ogóle starać o te 500+ jeśli nasze dochody od maja 2015 roku się …
nic to nie zmieni, ogólnie trzeba podać w dochodach rodziny
na kolejne tak, bo nie ma progu dochodowego. chybaze chca panstwo ubiegac się tez na 1sze, wtedy decyzja o zasiłku …
niestety ode mnie wymagali jeszcze więcej 🙂 lepiej udac się osobiście, przez internet składają ci którzy kładają na drugie dziecko …