RE: zaświadczenie o zarobkach
Jeżeli za ubiegły rok mój dochód nie przekroczył 800 zł na osobę, za marzec wyniesie 1100zł czy mam szanse na …
Jeżeli za ubiegły rok mój dochód nie przekroczył 800 zł na osobę, za marzec wyniesie 1100zł czy mam szanse na …
Zależy od Mops, u nas zostałaby Pani wezwana do uzupełnienia braków ;-). W takiej sytuacji ma Pani utratę i uzysk. …
Nie przysługuje Pani świadczenie. Świadczenie wypłacane jest na dziecko do ukończenia przez nie 18 roku życia. Pani syn jest już …
Od lutego przeszłam na umowę o pracę i mam wyższy dochód Jeżeli wyśle wniosek bez załącznika, bez informacji o dochodach …
Pierwszym miesiącem działalności był kwiecień konkretnie od 1 kwietnia .A pierwszą fakturę wystawiłem 20 kwietnia którą mam im okazać ??
Odpowiadałam na to pytanie WIELE razy na tym forum. Przy świadczeniu wychowawczym jest INACZEJ niż przy rodzinnym i nie wymagane …
To zależy jak pracuje Pani teraz ? Rok 2014 jest jedynie rokiem bazowym. Do świadczenia bierze się pod uwagę rok …
Jeśli Umowa Pani męża nie zakończyła się świadectwem pracy, tj, jeśli wciąż pracuje u tego samego pracodawcy, to zmiana stanowiska …
Gdyby działalność gospodarcza była prowadzona przed 2014 r. to do obliczania dochodu byłby brany PIT za 2014 r. Lecz jeśli …
Dokładnie tak. Chyba, że np. miał dodatkowe dochody, jakieś umowy zlecenia itp. to zaznacza, nie nastąpiła utrata, nastąpił uzysk.