RE: Swiadczenie dla rodziny mieszkajacej za granica
Czy Art. 1 ust.3 ustawy nie odnosi sie tylko do obcokrajowców zamieszkalych na terenie Polski? W przeciwnym razie jaki sens …
Czy Art. 1 ust.3 ustawy nie odnosi sie tylko do obcokrajowców zamieszkalych na terenie Polski? W przeciwnym razie jaki sens …
Wniosek złożyc jako rozwódka, bez wykazywania męża. Alimenty również trzeba wykazać jako dochód – w tym pełnoletniego syna. Warto złożyć …
Może Pani teraz złożyć i zaznaczyć utracenie dochodu, na pewno będzie potrzebne ksero świadectwa pracy + pity za 2015
tylko jeżeli spełni Pan kryterium dochodowe tj. dochód w wysokości nie wyższej niż 800 zł. netto na członka rodziny
za cały rok kalendarzowy 2014
nowa umowa o pracę + zaświadczenie za ostatni pełny przepracowany miesiąc o uzyskanych dochodach, lub jeśli Pani nie pracuje zaświadczenie …
Od zasady, że termin ustalony w jednostkach czasu wskazanych w art. 112 KC kończy się z upływem określonego dnia, ustawodawca …
Czyli nie zaważy na moją niekorzyść jej wzrost w kolejnych latach po 2014r? Pytam, ponieważ moje wstępne obliczenia oscylują mniej …
a jak oni to obliczają z tymi dochdami utraconymi, uzyskanymi – nie mam pojęcia, ale wniosek warto złożyć, najwyżej będzie …
Przyłączam się do pytania 🙂