RE: Trzecie dziecko
Jeśli opiekunem prawnym tych dwójki dzieci jest Pani i nie jest przez sąd zasądzona opieka naprzemienna prawo do złożenia wniosku …
Jeśli opiekunem prawnym tych dwójki dzieci jest Pani i nie jest przez sąd zasądzona opieka naprzemienna prawo do złożenia wniosku …
Rokiem bazowym jest rok 2014 aczkolwiek jeśli sytuacja od tamtego momentu się zmieniła (czyli została zmieniona pracę, stracił ktoś pracę, …
Rokiem bazowym jest rok 2014 a więc w tym przypadku musi Pani złożyć świadectwo pracy z 2014r z firmy, w …
a czy mógłby ktoś doradzić i mnie. W lipcu 2015 r. urodziłam drugie dziecko, pierwsze ma lat 4. Mój mąż …
należy się. W przypadku dziecka z niepełnosprawnością dochód na osobę w rodzinie na rękę nie może przekroczyć 1200 złotych. Także …
Jeżeli w innej firmie, to dochód z 2014 roku będzie utracony. Jednak to też zależy od ilości członków rodziny. Jeżeli …
A gdybym pracował za 1/2 najniższej krajowej. Tylko że w innej firmie od kwietnia?
500 zł przysługuje tylko tobie bo nie macie opieki naprzemiennej.
jestem w podobnej sytuacji i z tego co wyczytałam w internecie to będą należeć się wam pieniądze tylko wtedy jak …
Raczej nie, ponieważ żona ma dochód uzyskany i będzie on doliczony przy obliczaniu progu dochodowego. Natomiast pana dochód z 2014 …