RE: Liczenie dochodu Separacja
No dobrze ale jak żona będzie składać to moje dochody będą liczone czy tylko jej ?
No dobrze ale jak żona będzie składać to moje dochody będą liczone czy tylko jej ?
“Podręcznik dla samorządów: „Ważne: uwaga odmiennie niż w u. ś. r. (w przypadku zasiłku rodzinnego) osoba samotnie wychowująca dziecko (patrz …
Dziekuje bardzo za pomoc, dxieki Pani wiem, że powinnam dostać swiadczenie na obie corki
Podręcznik dla samorządów: “Ważne: uwaga odmiennie niż w u. ś. r. (w przypadku zasiłku rodzinnego) osoba samotnie wychowująca dziecko (patrz …
W takim razie pani dochody również będą utracone i pod uwagę będzie wzięty dochód netto za drugi przepracowany miesiąc w nowej …
zmieniłam pracę ,przerwa ok.2 tygodni , ale i stawka duzo mniejsza. czy więc bedzie szansa na ten dodatek 500 zł …
Liczenie dochodu
Od rocznego rozliczenia odejmuje się koszty uzyskania przychodu, podatek dochodowy, składki na ubezpieczenie społeczne (niezaliczone do kosztów uzyskania przychodu), składki …
Tak, jak najbardziej. Alimenty świadczone na rzecz innych osób są odliczane od dochodów. (należy to poświadczyć przelewami za cały 2014 …
Dochody męża na pewno będą utracone (należy przedłożyć świadectwo pracy). Natomiast u pani wszystko zależy od tego czy zmieniła pani …