RE: czy należy mi się 500zł na dziecko?
Pana dochód będzie utracony, także przy wyliczaniu progu dochodowego nie zostanie wzięty pod uwagę. Natomiast jeśli będzie pan bezrobotny z …
Pana dochód będzie utracony, także przy wyliczaniu progu dochodowego nie zostanie wzięty pod uwagę. Natomiast jeśli będzie pan bezrobotny z …
Moim zdaniem nie musi pani informować o tych “alimentach”, ponieważ równie dobrze były parter może zaprzestać ich płacenia. Nie jest …
Do wniosku będzie musiała pani dołączyć świadectwo pracy, ale skoro to było umowa zlecenie to pewnie nie posiada pani takiego, więc …
To rozumiem ze jakbym poszla skladac wniosek to dostalabym pieniadze jakbysmy nie mieszkali razem??
Alimenty są zasądzone, udokumentowany jest każdy przelew lub wpłata ,,do ręki”- dokument w zeszycie. Wpłacane są bezpośrednio do matki dziecka …
Już wiem to nie jest dochód nie ma tego w ustawie. Nie ma podco tego podpiac. Więc nie pisz głupot …
Witam maż ma umowę zlecenie od 2012 roku,w 2015 w maju została zakończona i od lipca 2015 znów podpisana, z …
Nie musi mieć Pani zasadzonych alimentów żeby złożyć wniosek jako osoba samotnie wychowujaca dziecko. Wiem, bo dzwoniłam na infolinię programu …
23) utracie dochodu – oznacza to utratę dochodu spowodowaną: a) uzyskaniem prawa do urlopu wychowawczego, b) utratą prawa do zasiłku …