RE: Dochody utracone
Pisze Pani, ze mam czystą sytuację z 2015 rokiem. Czy jeśli przez okres 01.01.2016-20.01.2016 pobierałam z ZUS zasiłek chorobowy (po …
Pisze Pani, ze mam czystą sytuację z 2015 rokiem. Czy jeśli przez okres 01.01.2016-20.01.2016 pobierałam z ZUS zasiłek chorobowy (po …
Pani ma na tyle czystą sytuację, że akurat w tym przypadku rok 2015 w ogóle nie będzie brany pod uwagę. …
Tak dziękuję za odpowiedzi. Miałam wątpliwości co do tego projektu z powodu że urodziłam dwoje dzieci przy jednym porodzie
Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem ze za 2015 rok nie muszę składać żadnych zaświadczeń o dochodach, jeśli są na chwile obecna …
Świadczenie wychowawcze przysługiwać będzie jeśli dochód w przeliczeniu na osobę nie przekroczy 800 zł netto . Rokiem bazowym do ustalenia …
Na ten moment dochód z pracy w 2014 roku zostanie uznany za utracony. Pod uwagę będą wzięte alimenty i dochód …
Proszę REDAKCJĘ o podanie konkretnego przykładu z uwzględnieniem dochodu utraconego I nabytego w 2014 roku lub po 2014 roku , …
Proszę REDAKCJĘ o podanie konkretnego przykładu z zastosowaniem dochodu utraconego i nabytego w 2014 roku lub po 2014 roku, które …
Nie, najstarszy syn ukończył już 18 lat, więc pierwszym dzieckiem jest teraz córka, która niedługo skończy 18 lat. Na nią …
Przy wyliczaniu progu dochodowego będzie brany pod uwagę dochód z2014 roku z uwzględnieniem obecnej sytuacji. Jeżeli pani pójdzie na wychowawczy …