RE: Mam 3 dzieci z dwoch małżenstw
Czytając to śmiać mi się chce , z wyjaśnienia wynika , że ten Pan ma tylko jedno dziecko pomimo, że …
Czytając to śmiać mi się chce , z wyjaśnienia wynika , że ten Pan ma tylko jedno dziecko pomimo, że …
Czyli do wniosku biorę pod uwagę dochody( za dwadzieście miesięcy) i alimenty( za cztery miesiące) za 2014 rok i dzielę …
tylko przez 8 lat jeszcze na te drugie. Później jak pierwsze skończy 18-tkę, to te drugie staje się pierwszym 😉
Zgodnie z projektem ustawy świadczenie wychowawcze nie będzie przysługiwać, jeżeli rodzinie przysługuje za granicą świadczenie o podobnym charakterze. Jeśli rodzic …
Czyli jak byly maz pobiera child benefir na dzieci ktore sa ze mna w pl ja moge zlozyc wniosek czy …
Witam, ta odpowiedź nie jest na moje pytanie. Wiem, że dostanę 500 PLN na drugie dziecko, natomiast chciałabym wiedzieć jak …
W sumie to i to sa dodatkami na dziecko ale child benefit nie jest liczony do przychodów tak jak program …
alimenty 4 x 400 +najniższa krajowa tak ? Dzielone przez 2 i daje netto ?
Jezeli zarobek nie przekroczy 800zl netto na osobe to dostanie Pani na pierwsze dziecko natomiast na drugie dostanie Pani na …