RE: Jak liczyc dochod na osobe w programie 500+ ? czy tak samo jak przy świadczeniu o rodzinne? czy odlicza sie skladki zdrowotne?
tak , oblicza sie tak samo, ale wlicza sie tez rodzinne i np. stypendia, zapomogi
tak , oblicza sie tak samo, ale wlicza sie tez rodzinne i np. stypendia, zapomogi
czy jesli zgodnie z ustalonym kryterioum swiadczenie 500 zl sie nalezy ( bo nie przekraczamy go, rozliczmay tylko dochod męza …
Jeśli Pan/Pani i córka to całe gospodarstwo domowe,to wygląda na to że przekroczony zostanie próg dochodowy i świadczenie 500 zł …
Ja tak chyba zrobię. .. dupka tatusia niech do roboty zagonia ?
Witam! Widocznie źle się wczytałam i źle zrozumiałam. Dziękuję serdecznie za odpowiedź.
dziękuje za udzielenie odpowiedzi i wyjaśnienie wątpliwości 🙂
Czy w świetle tego artykułu opieką naprzemienną jest to, że mój mąż w wyroku sądowym ma uregulowane kontakty z dziećmi …
Od poczatku mam 3 dzieci ktore sa ze mna.2 z pierwszego malzenstwa 1 ze zw partnerskiego.Na ta 2 byly maz …
Zmiana spowodowana była lepszym sezonem w firmie. Źródło dochodów się nie zmieniło.
Trafnie Pan zauważył, że utrata dochodu nie będzie wchodziła w grę. Zaświadczenie o zmianie dochodów może Pan dołączyć, ale szanse …