• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam. Jestem cudzoziemcem, mieszkam w Polsce od 16 lat bez przerwy. Posiadam kartę stałego pobytu t. z. Na osiedlenia się. …

Praktykant Dodał pytanie w 20 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 3K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam! Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Jestem samotną matką(panną) na urlopie macierzyńskim do września b.r., byłam zatrudniona na umowę o …

Praktykant Dodał pytanie w 20 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam 2 dzieci, pierwsze 17 lat z małżeństwa, po rozwodzie ja zajmuję się dzieckiem i dostaję alimenty w wysokości 650zł. …

Praktykant Dodał pytanie w 20 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Mam pytanie dotyczące takiej sytuacji: Wedlug moich obliczen, i moich zarobkow bedzie przyslugiwac nam program 500 plus. Nasze dziecko …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. W październiku  2014 roku urodziłam dziecko, i do tego dnia miałam umowę o pracę, później byłam na zasiłku macierzyńskim …

Praktykant Dodał pytanie w 20 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 785 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Czy otrzymam świadczenie 500+ jeżeli jestem na urlopie wychowawczym bezpłatnym. Dochód ojca to najniższa krajowa. Mamy jedno dziecko. Pozdrawiam.

• 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • A jak to jest z komornikiem ? Wiadomo że dużo osób takowego posiada . Czy pieniądze z programu są nie …

• 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Od 2010 roku jestem na rencie chorobowej. Mąż pracuje na umowę o pracę na najniższej krajowej. W 2014 roku …

• 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Dzień dobry Rodzina 2+2 Pit 2014 roku z 3 źródeł: działalność gospodarcza żony 12 m-cy, zasiłek dla bezrobotnych męża 6 …

Praktykant Dodał pytanie w 20 kwietnia 2016 w kategorii AKTUALNOŚCI.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Jeżeli wniosek został złożony, poprzez stronę banku w dniu 4 kwietnia, to czy pierwszy przelew winien znaleźć się na koncie …

• 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy