• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • W roku 2014 moja córka otrzymywała na uczelni stypendium socjalne w miesiącach marzec, kwiecień, maj, czerwiec następnie przerwa trwała 3 miesiące, …

Konsultant Dodał pytanie w 12 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 6 odpow.
      • 0 głosy
    • witam. Od kilku lat mieszkamy z mężem w Hiszpanii. Mamy dwóch synów. Nie pobieramy tutaj żadnych zasiłków. Czy należy nam …

Praktykant Dodał pytanie w 12 kwietnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Mąż ma dziecko z poprzedniego związku, wspólnie również mamy dziecko, wiec mąż formalnie ma dwójkę dzieci. Na to pierwsze …

Praktykant Dodał pytanie w 12 kwietnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 3K wizyty
      • 5 odpow.
      • 0 głosy
    • W 2014 moje dochody nie uprawniały do pobierania 500 zł na pierwsze dziecko – przekroczono linit o 19 zł. w …

Praktykant Dodał pytanie w 12 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • witam jakie dokumenty trzeba dostarczyć do GOPS-u w przypadku umowy o prace w systemie akordowym. chodzi o pierwsze dziecko i …

• 597 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam pytanie ? Jak obliczyc dochód na członka rodziny? Z zeznania PIT za rok 2014 od przychodu mam odliczyć koszty …

• 806 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • nasz dochód rodzinny za 2014 nie przekroczył poziomu 800 zł na osobe /miesiąc- ale ze względu na fakt ,że żona …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam czy jesli w 2015 r bylam na urlopie wychowawczym (maciezynski mialam wczesnije) a w roku 2016 wrocilam do pracy …

• 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam chciałam zapytać po co do wniosku trzeba dołączyć wszystkie umowy o pracę i świadectwa pracy od 2014 roku do chwili …

Praktykant Dodał pytanie w 12 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 3K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy powinnam podawać staż ze środków unii europejskiej, który odbył się od kwietnia do września 2014r. W urzędzie powiedzieli ,że …

• 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy