-
Jakie dokumenty powinnam załączyć jeśli w 2014 roku urodziłam w maju dziecko wcześniej przebywałam od stycznia 2014 na zwolnieniu L4. …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam serdecznie mieszkam w miejscowosci X meldunek mam w Y poszlam ostatnio w mojej miejscowosci X (gdzie chodza dzieci do …
- 5K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
witam mam pytanie: maż przepisal 4 ha w 2015 roku siostrze czy to sie wlicza w dochody utracone??
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
w 2014 roku urodziłam dziecko wtedy tez rozstałam sie z ojcem dziecka i zamieszkałam z rodzicami(tam tez jestem zameldowania)ale dziecko …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Oboje z żoną pracujemy za granicą ,mamy dwójkę dzieci 8 i 5 lat ,oczywiście mamy polskie obywatelstwo i meldunek …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam dochód uzyskany po roku bazowym jak będzie wliczany ?? jeśli podjąłem prace 2016 r. na umowę zlecenie dodatkowa a …
- 16K wizyty
- 16 odpow.
- 0 głosy
-
Witam .Czy wniosek może być złożony 2 raz(pierwszy raz decyzja odrzucona przekroczenie dochodów ) po 3 miesiącach z powodu utraty …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Nasza sytuacja dochodowa wygląda tak rodzina 4-osobowa. W roku 2014 żona dochód =0, mąż dochód z nowego stosunku pracy …
- 761 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy mogę dostać zasiłek na pierwsze dziecko w sytuacji, gdzie mój mąż przebywa w zakładzie karnym …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Obecnie mój syn mieszka ze mną jednak w roku 2014 moja sytuacja wyglądała następująco w 2013 roku zasądzono ode …
- 4K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy