-
Witam. Pracuję w UK. Łapię się na Child Benefit, który pobieram na obydwoje dzieci pozostających z żoną w Polsce. Taki …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Pracuję w UK. Łapię się na Child Benefit, który pobieram na obydwoje dzieci pozostających z żoną w Polsce. Taki …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Pracuje w przedszkolu państwowym i moje pytanie: czy 500 + wliczy się do wypłaty z zakładowego funduszu świadczeń socjalnych? …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień Dobry, Po dzisiejszej wizycie w MOPS wróciłem z niczym. W mojej sytuacji gdzie mam dwójkę dzieci i nad …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, chciałam zapytać czy jeśli jestem po rozwodzie trzy lata i mam przyznane alimenty na dziecko w kwocie 450zl a …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem po rozwodzie. Z pierwszego małżeństwa mam 10 letniego syna, który mieszka ze swoja mamą, płacę alimenty, nie mam ograniczonej …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie w 2014 roku otrzymalam dofinansowanie na zakup mieszkania mam ta kwote wykazana w picie. Czy jest to dochod …
- 980 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Od 2 lat samotnie wychowuje córkę , nie jesteśmy jednak z ojcem dziecka po rozwodzie Ale Nie mieszka z nami. …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Na trójkę dzieci mój mąż -wnioskodawca, pracujący za granicą pobiera rodzinne. Czy należy się nam też to 500 zł …
- 789 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Samotny mężczyzna ma 3 dzieci, każde z inną kobietą ? Mają one poniżej 18 lat.
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy