-
Witam, rodzina 2+2 dzieci małoletnich, mąż zawiesił działalność w kwietniu 2014 do chwili obecnej. Ja w 2014 roku od lutego …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam pytanie odnosnie mojej sytuacji, ktora opisze w skrocie… Z pierwszego związku ( nie bylo to malzenstwo) mam syna …
- 3K wizyty
- 7 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czy do złożenia wniosku potrzebuje przedstawić wszystkie umowy , czy wystarcza tylko pity za 2014 ?
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czytam to forum i spotkałam się z dwoma różnymi odpowiedziami na to samo pytanie. Jak to w taki razie …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Mam takie pytanie jezeli w 2014 roku nie mialam dochodu jedynie pol roku zasilek dla bezrobotnych i w 2015 roku …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem samotną matką dziecka lat 17. Dochód za 2014 przewyższa limit, w 2015 pracowałam do końca sierpnia, dochód również przekroczony, …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W 2014 posiadałem dochody z urzędu pracy (zasiłek dla bezrobotnych), następnie umowa zlecenie i na koniec umowa o prace …
- 863 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mam 2 dzieci. Pierwsze dziecko z żoną drugie z partnerką z którą obecnie mieszkam. Na tą chwile nie posiadam …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
czy mogę złożyć wniosek
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam dwójkę małych dzieci, mieszkam za granicą i jestem tam zameldowana. Obywatelstwo mam oczywiście polskie. Przebywam na urlopie wychowawczym. …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy