• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Zlozylam 2 wnioski przez pko 24. Jeden na pierwsze dziecko a pozniej na drugie. Ten pirtwszy byl pomylka co w …

Praktykant Dodał pytanie w 3 kwietnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Pierwszy przypadek: Czy jeśli ktoś jest dzierżawcą ziemi na normalnych zasadach, posiada umowę, czy może odliczyć sobie czynsz z tytułu …

Konsultant Dodał pytanie w 3 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy stypendium Rektora wlicza się jako dochód nieopodatkowany? Z tego co czytałam to jest tam brane pod uwagę: stypendium doktoranckie, habilitacyjne, a także …

Praktykant Dodał pytanie w 3 kwietnia 2016 w kategorii USTAWA.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • mam pytanie jestem w drugim związku małżenskim mamy dwoje dzieci z tego związku.  Ja mam z pierwszego małżeństwa córke która …

• 610 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Jeśli wniosek jest podpisany przeze mnie to czy może w urzędzie złożyć go moja żona albo osoba trzecia czyli mój …

Konsultant Dodał pytanie w 2 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 3K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Jeśli kobieta ma dzieci z poprzedniego związku, a ślub z drugim mężem, a ślub wzięła dopiero w 2016 roku to …

Konsultant Dodał pytanie w 3 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Mam takie pytanie , moja żona jest zatrudniona na czas określony od 2.2013 do 2018r , we Wrześniu 2013 …

Praktykant Dodał pytanie w 3 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Jakie dokumenty są wymagane w przypadku pobierania zasiłku macierzyńskiego – stosunek pracy został zerwany?

Konsultant Dodał pytanie w 3 kwietnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Złożyłam wniosek poprzez mBank i niestety za pierwszym razem mnie wyrzuciło  a za drugim razem w pośpiechu nie zmieniłam stanu …

• 3K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Obecnie na trzyosobową rodzinę mamy około 1000 zł dochodu (330 na osobę). Jednakże w 2014 roku sprzedaliśmy nieruchomość a …

Praktykant Dodał pytanie w 2 kwietnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 4K wizyty
      • 5 odpow.
      • 0 głosy