-
dochód na rodzine nie może przekraczać 800zł netto czy brutto? dochód na rodzine nie może przekraczać 800zł netto czy brutto?
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Złóżyłąm wniosek przez bank i w członkach rodziny nie dodałam siebie jest tylko mąz i 2 dzieci co teraz …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
500+ tak tylko zmiana wyplat. Dla osób pracujących dopłatą 500zl do pensji na kazdę dziecko. Dla osób nie pracujacych Drugi …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Od 6lat jestem po rozwodzie. Maz jest za granicą i pobiera tam zasilek rodzinny na córkę. .Ja sama wychowuje córkę.czy …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam pytanie odnosnie oswiadczenie o dochodach za rok 2014 . czy takie oswiadczenie jest wymaganie w przypadku 500 + …
- 5K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam W 2015 roku podawałem w gminie przy składaniu wniosku o zasiłek na dziecko ze mam dodatkowy dochód w wysokości …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, proszę o pomoc mam wątpliwość dot. określenia wysokości dochodu. Moja rodzina 2+1, mąż pracuje, ja zajmuję się dzieckiem. Kryterium dochodowe …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Nasza sytuacja jest następująca (ja, mąż + synek) 2014 ja nie uzyskałam dochodu a mąż miał niski dochód …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Posiadamy z.mezem jedno.dziecko. mialam umowe o prace.do polowy czerwca 2015 ale.macierzyski mam do 2016.06.15. Czy to dochod.utracony czy nie. …
- 648 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy