-
Witam ,chce ubiegać sie o 500+ na pierwsze dziecko. Dochody z 2014 nie przekraczają 800 zl na osobe w rodzinie 2+1 …
- 3K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem samotną matką jednego dziecka moje dochody nie przekraczają 800zł na osobę. Ojciec dziecka nie płaci alimentów i ja nie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Samotnie wychowuję syna, który w grudniu 2015 r. skończył 18 r.ż Dochód na 1 osobę w rodzinie nie przekracza …
- 619 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam córkę lat 17 Mieszka z dziadkami, odwiedzam ją co dzień. Nie może mieszkać u mnie bo jest w konflikcie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Chciałem zorientować się jak traktowana jest sytuacja gdzie dochód z roku 2014 ustał z powodu rozwiązania umowy z dniem …
- 674 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
pobieram świadczenie pielegnacyjne z dodotkami w kwocie ok 1900 zł.Czy to wlicza sie do dochodu?
- 6K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
500+ z zasiłkiem rodzinnym w innym kraju .Mieszkam w Irlandii, 2 dzieci, pobieram Child Benefit który jest odpowiednikiem rodzinnego w …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
I Dziecko – 11 lat II “Dziecko” – 19lat – student na utrzymaniu rodziców III “Dziecko” – 25lat – na …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mamy z mężem jedno dziecko. jesteśmy właścicielami gospodarstwa rolnego- 10ha. Dochód będzie wyliczany za rok 2014? po 208zł za …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Przy obliczeniach został wzięty zły dochód, po powtórnym przeliczeniu okazuje się, że możemy starać się o świadczenie także na pierwsze …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy