• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • W 2014 roku uzyskałam dochód z tytułu umowy o pracę, mąż z zasiłku chorobowego i zasiłku dla bezrobotnych (zasiłek pobierał …

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 897 wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam! Mam jedno dziecko. Z ojcem dziecka nie byliśmy małżeństwem, ale córka nosi jego nazwisko. Nie jesteśmy już razem, mieszkamy …

Praktykant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 3K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • za 2014 rok zaświadczenia z Zus i Us nie muszę dołączać do wniosku? MOPS sam pobiera? tak? i drugie pytanie. …

Specjalista Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • czy stypendium szkolne czy się wlicza w dochód? ojciec nie pracuje, jest wdowcem samotnie wychowującym dwoje nieletnic dzieci. Sam nie …

Specjalista Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 7K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam niepełnosprawne dziecko. DOchody za 2014 nie przdekraczają progu 1200 złotych. natomiast syn ma orzeczenie wydane w marcu 20015. czy …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam . Jestem ojcem trojga dzieci . Pierwsza dwójka już jest pełnoletnia trzecie dziecko jest niepełnoletnie. Jestem z żoną w …

Konsultant Dodał pytanie w 29 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, na wstępie chciałabym napisać, że otrzymuje zasiłek rodzinny w Warszawie. W 2014 roku do 7 lutego pracowałam na umowę …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 865 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • W moim przypadku wygląda to tak: w 2013 roku urodziłam dziecko byłam wtedy na 2 roku studiów, po zaliczeniu 2 …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam .Posiadam niewielka ilosc ziemii do ktorej z regoly dokladam ale trzymam dzieciom na studia , czy  mimo spelniania kryterium …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. w grudniu 2014 urodziła nam się córka. Żona miała umowę o pracę do dnia porodu po czym był wypłacany …

• 666 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy