-
Witam , mam pytanie odnośnie dochodów .Mianowicie brane pod uwagę są dochody z 2014 r gdzie w tym czasie moje …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Pobieram zasiłek rodzinny w innym kraju niż Polska czy przysługuje mi 500+ mam trójkę dzieci w wieku 14,12,9 lat proszę …
- 974 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Chciałbym prosić o wyjaśnienie mojej sytuacji i przedstawienie możliwości składania wniosku. Otóż: Z matką moich dwóch córeczek (2 i …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Na pierwsze dziecko potrzebne są do dochody za 2014 i tutaj się nie kwalifikujemy,a co jeśli w tamtym roku sytuacja …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Czy pomoże mi ktoś obliczyć dochód bo już się pogubiłem. W 2014 roku zarabialem najniższa krajowa ,żona nie pracowała. …
- 4K wizyty
- 7 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, czy do dochodu dolicza się dotację mieszkaniową oraz stypendium socjalne na ubrania i książki? Pozdrawiam
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, mam dwie córki, jedna jest pełnoletnia i można powiedzieć “na swoim”, druga jest niepełnoletnia i pozostaje na moim …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mam 3 dzieci w wieku 22, 20 i 17 lat, wszystkie studiujące i uczące się, na moim utrzymaniu. Czy …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry!!! Jeżeli chodzi o nasze dochody mamy dosyć zawiłą sytuację. Mianowicie w grudniu 2013 roku mąż stracił pracę ale …
- 1K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jestem osobą bezrobotną i sama wychowuje jedno dziecko. Nie osiągam żadnych dochodów jednakże ojciec dziecka dobrowolnie co miesiąc przekazuje …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy