-
Witam, Czy mogę się starać o 500 + na pierwsze dziecko jeśli: Mam umowę o pracę na czas nieokreślony. W …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam prosze o informację, ponieważ jestem zameldowana z moim synem u rodziców, a wynajmuję prywatnie mieszkanie wspólnie z partnerem i …
- 725 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Jestem zatrudniona na pół etatu (umowa o pracę ) , dodatkowo w zeszłym roku miałam kilka umów zleceń , …
- 9K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Mąż z pierwszego małżeństwa ma 2 dzieci (jedno pełnoletnie, drugie nie), ze mną ma jedno (2-letnie). Przekraczamy niestety kryterium dochodowe. Czy …
- 691 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
mam troje dzieci,jedno jest na swoim,drugie się uczy i ma skonczone 18 lat,trzecie ma 13 lat..czy dostane pieniązki na trzecie …
- 980 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam troje dzieci 15,11,6 lat Dwoje starszych mieszka z mamą z którą jestem rozwiedziony (mama w nowym związku ma jeszcze …
- 1K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie odnośnie możliwości ubiegania się o program 500plus w przypadku, gdy mój mąż ma 2 dzieci (jedno pełnoletnie, drugie …
- 884 wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Razem z partnerem wychowujemy 1,5 roczną córkę. Partner zarabia 2.350 zł brutto, ja jestem zarejestrowana jako osoba bezrobotna. Czy należy …
- 833 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Studiuje na studiach podoktoranckich w RPA, otrzymuje tutaj nieopodatkowanestypendium z Uniwersytetu. Zona nie pracuje. Mamy jednego syna, drugi w drodze. …
- 890 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem po rozwodzie, mam dwójkę dzieci (12 i 9 lat), młodsze dziecko ma orzeczenie o niepełnosprawności. Moje dochody to: moje …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy