-
W 2014 z działalności gospodarczej miałem 900zł dochodu. W sierpniu zamknąłem działalność i pobierałem do marca 2015 zasiłek. W roku …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy przy programie 500+ bierze się pod uwagę pit 2014, pit 2015 czy aktualny dochód z ostatniego mc czy 3 …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czy przysługuje mi zasiłek 500+ jeśli: jestem rozwiedziona, posiadam dwoje dzieci, w tym jedno dorosłe-niepełnosprawne umysłowo, nie pracujące i …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Moi rodzice mają 4 dzieci z czego 3 jest już pełnoletnia czy na moją 2 letnią siostrę przysługuje świadczenie …
- 6K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam czy jeżeli ojciec przy urodzeniu uznał dziecko a nie mam zasadzonych alimentów ( nie jestesmy małżeństwem i nie mamy …
- 697 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Mam pytanie dotyczące programu 500+ pracowałem przez 7lat do luty 2015 w zakładzie średnia na miesiąc 836zł na osobę …
- 5K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Sytuacja wygląda tak: do maja 2014 oboje się uczyliśmy w czerwcu mąż rozpoczął staż unijny, który trwał do końca listopada; …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
witam ,mam pytanie odnosnie punktu 7.3 we wniosku na stronie 6 ,czy wypelniajac tamte informacje bierzemy pod uwage rok 2014 …
- 957 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Mam 3 dzieci. Dwoje starszych 19lat.i 15lat. z poprzedniego małżeństwa na które mam zasądzone alimenty (ale to ja kupuję …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam dwójkę dzieci z byłym partnerem, alimenty mam zasądzone, lecz dodam że nie mamy podziału opieki nad dziećmi, on …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy