-
Mam dwoje swoich dzieci z poprzedniego związku , na nie mam przyznane alimenty. Corkę mam z kolejnym partnerem ,z kórym …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Miałem dochód w 2014 r., a moja małżonka nie. W 2015 roku żona podjęła pracę i w tym samym roku …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W 2014r dochod nie przekroczyl a w lipcu (dopiero urodzi sie dziecko)2016r zaczne pobierac kosiniakowe to nalezalo sie bedzie …
- 618 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czy do dochodów powinnam włączyć dotację otrzymaną na grunt dzierżawiony od ANR w formie dotacji bezpośredniej (“płatność w ramach …
- 768 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam w 2014 roku żona w styczniu kończyła urlop macierzyński i przeszła na urlop wychowawczy (płatny przez urząd miasta gdyż …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
W listopadzie 2013r. podpisałam rozdzielność majątkową, w lutym 2014r.złożyłam pozew o rozwód, który otrzymałam w grudniu 2014r. Z byłym już …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam jeśli na drugie dziecko posiadam orzeczenie o niepełnosprawności to jakie kryterium mnie obowiązuje przy wniosku na 1 dziecko 800 …
- 917 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam 1. Jeżeli złożyłabym wniosek 1 kwietnia to kiedy nastąpi wypłata? Pod koniec tego miesiąca czy po 3 miesiącach. Słyszałam …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! W raz z mężem wychowujemy jedno dziecko.Dziś dowiedziałam sie, że przy składaniu wniosku 500plus brany bedzie pod uwage dochód …
- 1K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy