• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Na 500+potrzeba pit 11 i 37 z roku 2014 tylko mój mąż nie dostał takiego tylko pit 40 bo go …

Doradca Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Jeśli mój mąż ma córkę z poprzedniego nieformalnego związku i mamy jedno wspólne dziecko to czy dostaniemy 500 zł …

Praktykant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam serdecznie  bardzo proszę o odpowiedź……Mój maż pracuje  w dwóch firmach,w jednej ma umowę na stałe dochód nie przekracza  2000 …

Praktykant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 3K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam pytanie odnośnie kwoty jaka jest brana pod uwagę przy wypłacie świadczenia również na pierwsze dziecko.Czy do kryterium dochodowego bierzemy …

Praktykant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 4K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • W styczniu2015 przeszłem pod agencje pracy tymczasowej choć pracuje w tym samym zakładzie pracy.Mój zarobek brutto 2546 czyli na rękę …

Praktykant Dodał pytanie w 18 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 795 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam mam pytanie jezeli jestem w zwiazku z partnerem nieformalnym i mamy jedno dziecko jestem zameldowana u niego na adresie …

Praktykant Dodał pytanie w 17 marca 2016 w kategorii RODZICE.
      • 3K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam od jakiegos czasu mieszkam z dziewczyna u jej mamy moja dziewczyna ma dwojke dzieci z innym partnerem otrzymuje tylko …

Praktykant Dodał pytanie w 17 marca 2016 w kategorii RODZICE.
      • 826 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Od kilku lat pracuję na umowę o dzieło u tego samego pracodawcy. Podpisuję ją zawsze do 15 stycznia do końca …

Praktykant Dodał pytanie w 16 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Pracując na umowę o dzieło nie odprowadzam składek ZUS. Natomiast w formularzu muszę wskazać czy opłacam składki ZUS, Krus czy …

Praktykant Dodał pytanie w 16 marca 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • witam jestem ciekawa za jaki rok rozliczeniowy bedzie obliczane 500+ za rok 2014 czy rok 2015 bo u mnie w …

Praktykant Dodał pytanie w 17 marca 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy