-
W 2014 roku pracowałam na 1/2 etatu i mój dochód nie przekraczł 800 zł od stycznia 2016 r prowadzę działalność …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mam trojkę dzieci od miesiąca jestem w separacji z mężem. Jak powinnam liczyć swój dochód. Dziękuję
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
witam mam pytanie co jest w Holandii odpowiednikiem programu 500+ KINDERBIJSLAG czy KINDER GEBONDEN BUDGET
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014 uzyskałem dochód z umowy o pracę ok 20.000zł oraz dodatkowo wypłaciłem pieniądze z rachunku IKZE na które wpłacone …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Moja sytuacja wygląda następująco: Wraz z mężem wychowujemy 4-letniego syna. Mój mąż ma z poprzedniego związku (nie było to małżeństwo) …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, otrzymuję zasiłek pielęgnacyjny na drugie 3 letnie dziecko niepełnosprawne (tj.1300zł), mamy też córkę w wieku 10 lat. Dochód małżonki …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Byłem złożyć dokumenty na Rodzina 500+ w mojej gminie, W momencie gdy trzeba było podać numer konta bankowego poinformowałem, …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mamy pytanie dotyczące utraty części dochodów w 2016 roku. Jesteśmy żoną małżeństwem i mamy dwójkę dzieci (4 i 6 …
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, do 17.11.14 r byłam nada urlopie macierzyńskim. W międzyczasie skończyła mi się umowa tj. 30.09.14 i od tego czasu …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy