• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam Proszę o pomoc. Może ktoś orientuje się co w przypadku, gdy pierwsze dziecko nie żyje? Jest zarejestrowane w USC, …

Praktykant Dodał pytanie w 12 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 3K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam serdecznie, rozumiem, że dochody będą brane pod uwagę za 2014 rok???   Czy potrafi mi ktoś wyjaśnić, jak to …

Praktykant Dodał pytanie w 12 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 3K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy ktos mi wkoncu powie czy 1000zl dla bezrobotnej matki przez 12 miesiecy jest liczone do dochodu bo mam sprzeczne …

Doradca Dodał pytanie w 12 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Proszę o pomoc. Posiadam działalność gospodarczą od 2012 roku. W roku 2014 do końca lutego byłam na chorobowym, a …

• 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • witam,  jak obliczyć dochód aby sprawdzić czy spełniamy kryterium na pierwsze dziecko.  wiem ze dochód dzielony przez 12 miesiecy i …

• 3K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Jesteśmy 4osobową rodziną, ja wraz z dwójką dzieci mieszkam i pracuję w Polsce, mąż pracuje w Niemczech i pobiera …

Praktykant Dodał pytanie w 12 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 863 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam jedno dziecko. W listopadzie 2014 r. straciłam pracę. Od tego czasu pracuje tylko mąż (najniższa krajowa), a ja jestem …

• 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy jeżeli po wyliczeniach z 2014 roku wychodzi nam mniej niż 800 zl na osobę, a w roku 2016 mąż …

Konsultant Dodał pytanie w 12 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, w 2014 roku przekraczalismy dochod 800 zl na czlonka rodziny. Od marca 2015 jestem na urlopie macierzynskim i w …

• 3K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam córkę z mężczyzną który ma dwoje dzieci z pierwszego małżeństwa, które mieszkają z matką. Nie jesteśmy już razem ale …

Praktykant Dodał pytanie w 11 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy